Vuosikokousuutisia 2019

Puuteollisuusinsinöörien Vuosikokousuutisia 2019

Suomen Puuteollisuusinsinöörien Yhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 10.4.2019 Lahden ammattikorkeakoulun uudella kampuksella. Kokouksessa hyväksyttiin hallituksen toimintakertomus ja tilinpäätös sekä myönnettiin tilivelvollisille tili- ja vastuuvapaus. Sääntömääräisten asioiden lisäksi myönnettiin yhdistyksen kahdestoista kunniajäsenyys, kuultiin kolme mielenkiintoista esitelmää sekä tutustuttiin LAMKin uusiin laboratoriotiloihin. Kokoukseen osallistui yhteensä 42 henkilöä.

Yhdistyksen kahdestoista kunniajäsenyys myönnettiin teollisuusneuvos, diplomi-insinööri Juha Ilmari Tuomiselle. Juha Tuominen on tehnyt laaja-alaisen ja arvostetun uran mekaanisen puunjalostuksen parissa. Hän on hankkinut kokemusta alan konepaja-, konsultointi- sekä levy-, kaluste- ja sahateollisuuden johtotehtävistä. Hän on toiminut useiden yhtiöiden vara- ja toimitusjohtajana mm. Metsä-Serla Oy, Vapo Oyj ja Vapo Timber Oy:llä. Tasavallan presidentti on myöntänyt Juha Tuomiselle teollisuusneuvoksen arvonimen. Juha Tuominen on laajasti tunnettu ja arvostettu puuteollisuusinsinöörien joukossa. Hän on toiminut yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana vuodet 1987-89 ja on ollut yhdistyksen jäsen vuodesta 1968 lähtien yli 50 vuoden ajan.

Yhdistyksen uusi kunniajäsen Juha Tuominen ja pj Tero Hannonen

 Tehtaanjohtaja Ari Kiskola (Lehto Group, Hartolan tehdas) esitelmöi aiheesta ”Lehto Group Oyj:n talousohjattu rakentaminen ja teollisen puurakentamisen merkitys yritykselle. Rakentaminen työmailta tehtaisiin”, jonka jälkeen yksikön johtaja Silja Kostia (LAMK) esitelmöi aiheesta ”Lahden ammattikorkeakoulu Oy ja Puutekniikka” ja lopuksi sihteeri Joni Kimonen (Pino ry) kertoi ”Interfob 2018- Velden am Wörthersee, Itävalta.” –opiskelijakonferenssimatkasta. Esitelmien jälkeen lehtori Jari-Pekka Suominen esitteli kokousväelle LAMKin uusia upeita laboratoriotiloja.

 

Uusiksi varsinaisiksi jäseniksi hyväksyttiin 5 henkilöä: Tuotantopäällikkö, DI, Jaakko Pusa (Metsä Wood Lohjan kertotehdas), asiakaspalveluinsinööri, InsAMK, Timo Miinalainen (Hexion Oy), Site Leader, DI, Pasi Rouvinen (Hexion Oy), tuotekehityspäällikkö, DI, Milla Hintikka (Metsä Wood) ja myyntipäällikkö, InsAMK, Darja Rolser (Dongwha Finland Oy).

 

Puumekanistikerholle myönnettiin 2000 euron apurahan Ligna-messumatkan järjestelyihin.

 

Yhdistyksen perinteinen kesäretki ei järjestetä tänä vuonna keväällä pidettyjen 80-vuotisjuhlien johdosta. Syksyllä järjestetään messumatka Jyväskylään Puumessuille avajaispäivänä 4.9.2019. Lisätietoa matkasta ja ilmoittautuminen kotisivujen www.puuteollisuusinsinoorit.fi kautta.

 

Suomen Puuteollisuusinsinöörien Yhdistys
Sähköposti: info [ät] puuteollisuusinsinoorit.fi
Puhelin: +358 40 830 4269
Kaikki yhteystiedot löytyvät täältä
Tietosuojaseloste

 

Kotisivut: Sivumestari