Jäsenet

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen vuosijäseneksi voidaan hyväksyä teknisen korkeakoulusivistyksen tai vastaavat tiedot omaava henkilö, joka on vakinaisessa toimessa 2 §:ssä (Tarkoitus ja toimintatapa) mainituissa tehtävissä.

Jäseneksi pyrkivän on ilmoittauduttava kahden yhdistyksen jäsenen suosittelemana yhdistyksen hallitukselle. Jos hallitus puoltaa pyrkijän ottamista jäseneksi, alistetaan asia yhdistyksen kokouksen ratkaistavaksi.

Jäsenmaksu vuonna 2020 on 20 euroa.

Lataa tästä jäsehakukaavake

 

Liity nuorisojäseneksi

Yhdistyksen nuorisojäseneksi voidaan hyväksyä puutuotealaa pääaineena teknillisessä korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa 120 opintopistettä opiskellut ja työharjoittelussa alaan vähintään 6 kuukauden ajan tutustunut henkilö.

Nuorisojäsenyyttä haetaan jäsenhakukaavakkeella ja se voi kestää korkeintaan kuusi vuotta. Nuorisojäsenillä ei ole äänioikeutta. Nuorisojäsenet ovat vapaita jäsenmaksujen suorittamisesta.

Lataa opiskelijan jäsenhakemuslomakke

 

Kannattajajäsenet

Kannattajajäseneksi voi yhdistys hallituksen ehdotuksesta valita oikeuskelpoisen yhteisön tai säätiön, jolloin sen edustajalla on oikeus osallistua yhdistyksen toimintaan, mutta ei äänestyksiin. Kannattajajäsen ei voi siirtyä vakinaiseksi jäseneksi.

Heinolan Sahakoneet Oy

Hexion Oy

IF Vahinkovakuutusyhtiö Oy

JP Management Consulting (Europe) Oy

Jyväskylän Messut Oy

Koskitukki

Metsä Wood

Plymac Oy

Prefere Resins Finland Oy

Raute Oyj

Stora Enso Wood Products Oy Ltd

UPM The Biofore Company

Versowood Oy

Tiedosto Koko

Suomen Puuteollisuusinsinöörien Yhdistys
Sähköposti: info [ät] puuteollisuusinsinoorit.fi
Puhelin: +358 40 830 4269
Kaikki yhteystiedot löytyvät täältä
Tietosuojaseloste

 

Kotisivut: Sivumestari