Jäsenet

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen vuosijäseneksi voidaan hyväksyä Suomessa tai ulkomailla teknisen yliopistosivistyksen tai teknisen ammattikorkeakoulusivistyksen hankkinut henkilö, joka on vakinaisessa toimessa 2 §:ssä mainituissa tehtävissä.

Jäseneksi pyrkivän on ilmoittauduttava kahden yhdistyksen jäsenen suosittelemana yhdistyksen hallitukselle. Jos hallitus puoltaa pyrkijän ottamista jäseneksi, annetaan asia yhdistyksen kokouksen ratkaistavaksi. Vuosijäsen, joka 25 vuoden aikana on yhdistykselle suorittanut säädetyt jäsenmaksut, siirtyy vakinaiseksi jäseneksi.

Vuosijäsenmaksu vuonna 2021 on 20 euroa. Vakinainen jäsen on vapautettu jäsenmaksusta.

Jäsenhakulomake löytyy klikkaamalla alla olevaa painiketta. Huomioi, että lomake toimii samalla rekisteröitymisenä tälle sivustolle. Täytä ensin uudet kirjautumistiedot ja sen jälkeen henkilökohtaiset tiedot.

Siirry jäsenhakulomakkeeseen

 

Liity opiskelijajäseneksi

Yhdistyksen opiskelijajäseneksi voidaan hyväksyä Suomessa tai ulkomailla teknillisessä yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa puolet alempaan tutkintoon vaadittavista opinnoista suorittanut henkilö. Yllämainitun tutkinnon tulee sisältää puutuoteteollisuuden aiheita käsitteleviä kursseja ja henkilön on ollut tutustuttava puutuoteteollisuuteen työssä tai harjoittelussa vähintään 4 kuukauden ajan.

Opiskelijajäsenyyttä haetaan jäsenhakukaavakkeella ja se voi kestää korkeintaan kuusi vuotta. Opiskelijajäsenillä ei ole äänioikeutta. Opiskelijajäsenet ovat vapautettu jäsenmaksusta.

Jäsenhakulomake löytyy klikkaamalla alla olevaa painiketta. Huomioi, että lomake toimii samalla rekisteröitymisenä tälle sivustolle. Täytä ensin uudet kirjautumistiedot ja sen jälkeen henkilökohtaiset tiedot.

Siirry opiskelijan jäsenhakulomakkeeseen

 

Kannattajajäsenet

Kannattajajäseneksi voi yhdistys hallituksen ehdotuksesta valita oikeuskelpoisen yhteisön tai säätiön, jolloin sen edustajalla on oikeus osallistua yhdistyksen toimintaan, mutta ei äänestyksiin. Kannattajajäsen ei voi siirtyä vakinaiseksi jäseneksi. Kannatusjäsenmaksu vuonna 2021 on 200 euroa.

AFRY (ÅF Pöyry AB)

Heinolan Sahakoneet Oy

Hexion Oy

IF Vahinkovakuutusyhtiö Oy

Jyväskylän Messut Oy

Koskitukki

Metsä Wood

Prefere Resins Finland Oy

Raute Oyj

Stora Enso Wood Products Oy Ltd

UPM The Biofore Company

Versowood Oy

Suomen Puuteollisuusinsinöörien Yhdistys
Sähköposti: info [ät] puuteollisuusinsinoorit.fi (info[at]puuteollisuusinsinoorit[dot]fi)
Kaikki yhteystiedot löytyvät täältä
Tietosuojaseloste