Vaalikokousuutisia 2018

Suomen Puuteollisuusinsinöörien vaalikokous pidettiin 11.10. Helsingissä

Puuteollisuusinsinöörien hallitukseen valittiin uusina jäseninä seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi (2019-2021) Janne Liias Puuteollisuusyrittäjistä ja Kristiina Kellokoski Metsä Woodista. Hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Tero Hannonen, Titta Vanhatalo, Markku Lähteenmäki, Timo Mäkinen, Arto Salo, Kimmo Suomalainen ja sihteeri Heikki Heiskanen.

Ensi vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin esitetyssä muodossa. Jäsenmaksu vuonna 2019 on vuosijäseniltä 20 euroa ja kannattajajäseniltä 200 euroa. Vakinaisilta jäseniltä ei peritä jäsenmaksua. Uusiksi henkilöjäseniksi hyväksyttiin neljä henkilöä: Samuli Heikkonen Metsä Woodilta, Jyrki Pesonen Rautelta, Henna Hirvonen Suomen Kuitulevyltä ja Mikael Sepponen Tehometiltä.

Yhdistyksen 80-vuotisjuhla järjestetään 30.3.2019 Sibeliustalolla Lahdessa. Tilaisuus alkaa klo 18 coctailtilaisuudella, jonka jälkeen on juhlaillallinen ja tanssia.

Kokouksen lopuksi Tero Hannonen järjesti yhdistyksen sihteerille Heikki Heiskaselle täydellisen yllätyksen ilmoittamalla, että hallitus on päättänyt myöntää Heiskaselle KUKSA-tunnustuspalkinnon.
- Heikki Heiskanen on tehnyt arvostettua työtä puunjalostuksen parissa. Hän on ollut Suomen Puuteollisuusinsinöörien yhdistys ry:n jäsen vuodesta 1996 ja toiminut erittäin ansiokkaalla tavalla yhdistyksen sihteerinä ja rahastonhoitajana sekä näiden tehtäviensä johdosta hallituksen jäsenenä tukien taitavasti ja vastuullisesti lukuisia hallituksia kahden vuosikymmenen ajan vuodesta 1999 alkaen. Heikki Heiskanen on opetustyössään valmentanut lukuisan joukon insinöörioppilaita insinöörin yhteiskunnallisesti tärkeään ja arvostettuun ammattiin, Hannonen luki kunniakirjasta tunnustuksen perusteita. KUKSA-tunnustuspalkinto on arvoltaan 2000 euroa.

Puheenjohtaja Tero Hannonen ojensi sihteeri Heikki Heiskaselle KUKSA-palkinnon muun muassa pitkästä ja ansiokkaasta työstä yhdistyksen sihteerinä.
Puheenjohtaja Tero Hannonen ojensi sihteeri Heikki Heiskaselle KUKSA-palkinnon

Kokouksen jälkeen kuultiin kaksi esitelmää. Professori Lauri Rautkari Aalto-yliopistosta esitelmöi aiheesta ”Puutekniikan opetus ja tutkimus Aalto-yliopistossa” ja Senior Plywood Specialist Risto Allinen Raute Oyj:stä aiheesta ”Kiinan ja Aasian vaneriteknologiakatsaus - Miten se eroaa eurooppalaisesta levyn valmistuksesta”.

Suomen Puuteollisuusinsinöörien Yhdistys
Sähköposti: info [ät] puuteollisuusinsinoorit.fi
Puhelin: +358 40 830 4269
Kaikki yhteystiedot löytyvät täältä
Tietosuojaseloste

 

Kotisivut: Sivumestari